عادات فکری مفید برای کمک به تاب آوری کودکان و نوجوانان اوتیستیک

تاب آوری کودکان اوتیستیک از طریق ایجاد عادات فکری مفید

عادات فکری مفید برای کمک به تاب آوری کودکان و نوجوانان اوتیستیک

کاری از کارگروه آموزش رسانه تاب آوری ایران

عادات فکری مفید برای کمک به تاب آوری کودکان و نوجوانان اوتیستیک: تاب آوری می تواند از عادات فکری مفید ناشی شود. شما می توانید به کودک اوتیستیک خود کمک کنید تا از تفکر مفید برای به دست آوردن دیدگاهی نسبت به موارد ناخوشایند زندگی خود استفاده کند.

عادات فکری مفید عبارتند از:

واقع بین بودن – برای مثال، یک نتیجه امتحان ضعیف به این معنی نیست که فرزند شما در کل درس مردود می شود
به جنبه های مثبت نگاه کنید – برای مثال، نتیجه امتحان می تواند نشان دهد که فرزند شما در کجا برای یادگیری خود به کمک نیاز دارد
انتظار داشته باشید که همه چیز خوب پیش برود – برای مثال، اگر فرزند شما کمک بگیرد و سخت کار کند، در امتحان بعدی بهتر عمل خواهد کرد.
حرکت رو به جلو، حتی زمانی که همه چیز بد به نظر می رسد – برای مثال، نتیجه امتحان فرزند شما را از ورزش در آخر هفته باز نمی دارد.

مهارت های حل مسئله برای کمک به تاب آوری کودکان و نوجوانان اوتیستیک

وقتی کودکان مهارت‌هایی برای حل مشکلات روزمره داشته باشند، برای مقابله با موقعیت‌های دشوار و گذر از زمان‌های چالش برانگیز توانمندتر می‌شوند.

شما می توانید با معرفی چالش ها و فعالیت های کوچکِ حل مسئله به کودکتان، به رشد مهارت های حل مسئله کمک کنید.

به عنوان مثال: با کودک خود پازل انجام دهید. شما می توانید اره منبت کاری را انتخاب کنید که متناسب با سطح رشد کودک شما و متناسب با علایق او باشد.
به فرزندتان یک «کوزه مشکل» بدهید. شیشه را با سناریوهای نوشته شده روی کاغذ پر کنید. فرزند شما سناریویی را انتخاب می کند و شما و فرزندتان راه حل های بالقوه را در نظر می گیرید.

تاب آوری کودکان اوتیستیک از طریق ایجاد عادات فکری مفید
تاب آوری کودکان اوتیستیک از طریق ایجاد عادات فکری مفید

همچنین خوب است که فرزندتان را تشویق کنید تا اگر (متوجه شدید که) ناامید می شود یا در حال مبارزه است، مشکلات خود را با کلمات بیان کند.

شما الگویی برای فرزندتان هستید اجازه دهید فرزندتان شما را با استفاده از مهارت هایی مانند تفکر مفید، شفقت به خود و حل مسئله ببیند.

هنگامی که از این مهارت های مقابله ای استفاده می کنید و از خود مراقبت می کنید، کلیه این موارد می تواند به ایجاد یک محیط خانوادگیِ آرام و کم استرس نیز کمک کند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا